Élet-Stílus

Öngyilkosságot követett el Pessotto?

Az értetlenkedés mellett továbbra is csak találgatni lehet, hogy miért zuhant ki irodája ablakából a Juventus sportigazgatója, egykori legendás játékosa, Gianluca Pessotto. A Corriere dello sport szerint öngyilkosság is lehetett az egyik ok - lapértesülés.

A Juventus új csapatmenedzsere kedden kizuhant a futballklub torinoi székházából – értesült az olasz Corriere dello sport. Az egykori focistát súlyos sérülésekkel szállították kórházba, de nincs életveszélyben. Az esésről részleteket nem tudni.

A Juventus egykori játékosa és frissen kinevezett csapatmenedzsere, a 35 esztendős Gianluca Pessotto, eddig tisztázatlan körülmények között esett ki a zebrák székházának legfelső szintjének teraszáról. Pessotto valószínűleg két parkoló autó közé esett, és súlyos sérülésekkel szállították egy torinoi kórházba. Itt stabilizálták állapotát és jelenleg nincs életveszélyben.

Az esés körülményei egyelőre nem tisztázottak, bár egyes értesülések szerint egy rózsafüzért találtak a kezében, amely az öngyilkosság feltevését erősítené meg. Egyes magyarázat szerint azért vetette ki magát az ablakon, mert nem sokkal korábban tudta meg, hogy súlyos beteg. A csapat orvosa, Riccardo Agricola azonban nevetségesnek nevezte ezt a felvetést.

Az olasz válogatott egyik, a Juventusban játszó játékosa, Fabio Cannavaro a hír hallatán félbeszakította az Ausztráliai meccsről tartott sajtótájékoztatóját Németországban, kérdésekre azonban nem válaszolt. Az azzurrok hivatalos szóvivője csak annyit fűzött hozzá az esethez, hogy az Olaszország – Cseh Köztársaság összecsapáson Pessotto maga is a lelátón ült és mosolygott. „Fogalmam sincs, mi történhetett, össze vagyok zavarodva” – kommentálta az esetet a Corriere dello sport érdeklődésére a Juventus marketingigazgatója, Romy Gai.

Érdekesség, hogy a hír hallatán azonnal a kórházba sietett több játékos és felesége, a kórház folyosóján várakozik többek között az olasz válogatottal jelenleg Németországban játszó Zambrotta neje is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik