Élet-Stílus

Nistelrooy: Mérgesek és csalódottak vagyunk

„Mérgesek és csalódottak vagyunk. Rengeteg gólszerzési lehetőségünk volt, dehát ilyen a futball. Borzasztó volt a kispadon ülni, egyszerre vagy ilyenkor szurkoló és játékos is.” – mondta Ruud van Nistelrooy, a hollandok csatára, aki nem kapott játéklehetőséget a mérkőzésen.

„Ez egy őrült meccs volt. Rengeteget tettünk azért, hogy helyzeteket alakítsunk ki, így különösen fájó a kiesés, hiszen sok kimaradt ziccerünk lehetett a döntő. Egyáltalán nem volt szerencsénk. Nagyon kemény volt a portugálok védelme, természetesen pocsék érzés volt a kiállításom.” – nyilatkozott Giovanni van Bronckhorst.

„Nagyon boldogok voltunk, hogy bejutottunk a legjobb 16 közé, ez volt az a meccs, amit meg kellett volna nyernünk. Nem érdemeltünk veresége, hiszen most játszottunk a legjobban.” – mondta Mark van Bommel.

„Most már úton vagyunk haza, és mindannyian nagyon le vagyunk törve, nem voltunk gyengébbek ellenfelünknél. A legfontosabb az, amilyen támogatást kaptunk fantasztikus szurkolóinktól.” – fogalmazott Robin van Persie.

Ronaldo sérülése nem súlyos

“Az egész csapaté az érdem, nem csak az enyém a gólom miatt. Mi mindannyian barátok vagyunk, mindent megédemlünk azért, amit mutattunk a pályán. Anglia ellen sem lesz könnyebb a továbbjutás, de megvan bennünk a szellemi erő is ahhoz, hogy megcsináljuk” – mondta a meccs emberének is megválasztott Maniche.


Nistelrooy: Mérgesek és csalódottak vagyunk 1

A társak vigasztalták Ronaldót (AP)

“Nagyon boldog vagyok a továbbjutásunk miatt, de persze szomorú is, hogy nem lehetek a csapatban kiállításom miatt. De bízom abban, hogy továbbjutunk, és utána már én is a többiekel lehetek a pályán.” – mondta Deco, aki az egyik olyan játékos a négyből, akit leküldött az orosz bíró.

”Szerencsére csak kisebb a sérülésem, így az orvosok szerint játszhatom az angolok ellen. Úgy hiszem, hogy remek formában vagyunk ahhoz, hogy legyőzzük őket.” – mondta a combsérülése miatt kényszerű cserére kényszerülő Cristiano Ronaldo.

„Mostantól lesz csak igazán egyre nehezebb, de úgy hiszem, hogy a portugál csapatban ugyan ez a motiváltság és elszántság benne lesz az angolok ellen is. Most az angolok jönnek, akik ellen nem akarunk 11-esekkel továbbjutni, le akarjuk gyűrni őket a rendes játékidőben. Néhányan azt mondták, hogy ők a favoritok az aranyéremre, de szerintem még azt sem érdemelték meg, hogy Ecuador ellen továbbjussanak.” – fogalmazott élesen Ricardo kapus.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik