Élet-Stílus

Ronaldo elnémítaná a kritikusait

A brazilok sokat kritizált csatára megfogadta, hogy eredményes lesz a selecao utolsó csoportmérkőzésén a japánok ellen csütörtök este.

A 29 éves Ronaldo eddigi teljesítménye elmaradt a várakozásoktól. A horvátok elleni meccs után rengetegen kritizálták, és még az is felmerült, hogy át kell adnia a helyét a kezdőcsapatban Robinhónak. Az ausztrálok ellen már jobban ment a 2002-es világbajnokság gólkirályának, de Schwarzer kapuját sem sikerült bevennie.

Ronaldo az utolsó csoportmeccset megelőzően úgy nyilatkozott, hogy remek formában van, és szeretne még jobban játszani szeretne a japánok ellen. „Rengeteget gyakoroltam, és biztos vagyok abban, hogy ennek az eredménye előbb vagy utóbb megmutatkozik. Az állóképességemmel nincsen semmi baj, és abban bízok, hogy japánok ellen már gólt is fopgok szerezni.

A brazilok szinte biztosan megszerzik az első helyet az F csoportban, de a japánok elszántan fognak küzdeni, hiszen nekik is van arra esélyük, hogy továbbjutást jelentő helyen végezzenek. Ehhez „csak” a címvédőt, és a FIFA világranglista elsőt kellene legyőzni a brazil legenda, Zico által irányított távol-keleti együttesnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik