Élet-Stílus

Rooney: Nem voltam mérges!

Nem volt mérges, csak szeretett volna tovább játszani Wayne Rooney, az angol válogatott csatára, aki miután a második félidőben lecserélték, szinte dührohamot kapott a kispadon. Az angolok örülnek a csoportelsőségnek, de bánatosak Owen kiesése miatt - nyilatkozatok.

„Nem voltam mérges amikor lecseréltek, csak egyszerűen szerettem volna tovább játszani” – mondta a fiatal csatár, aki hosszú sérülése miatt a svédek ellen léphetet újra kezdőként a pályára. „Jól érzem magam, a sérülésnek nyoma sincs. Semmi probléma nem volt a meccsen, tudtam tartani a lépést a mérkőzés iramával” – mondta a Manchester United gólvágója.

Rooney szerint csapat jól játszott, és itt az idő boldognak lenni, mert elkerülték a német csapatot, ezzel Ecuador ellen küzdenek majd a legjobb 8 közé jutásért. A játékos úgy véli Angliának nagyok az esélyei a győzelemre, ugyanakkor megjegyezte: nem csalódott azért, mert nem sikerült gólt lőnie.


Rooney: Nem voltam mérges! 1

David Beckham (AFP)

„Együtt érzünk Michaellel, elveszíteni őt letaglózó érzés.” – fogalmazott David Beckham, a britek csapatkapitánya, aki szerint súlyos barátja és a csapata csatárának térdsérülése.
„Csalódás volt elveszíteni kétszer is a vezetést, de úgy látszik az egyfajta angol mentalitás, hogy nehezebbé tesszük azt, amit nem is kellene.” – mondta a középpályás, aki szerint mindenki tisztába van azzal, hogy egész Anglia vb-aranyat vár a csapattól. „Hamarosan pozitívabb lesz az összkép” – vélekedett.

„Két teljesen ellentétes félidő volt. A másodikban nagyon szegényesen védekeztünk, szerintem ez egy időben érkezett figyelmeztetés lehet mindenkinek.” – mondta a meccs után Rio Ferdinand, a csapat védője. Hozzátette: el fogják kerülni a hasonló hibákat a következő meccsen, és eséllyel szállnak harcba a 8 közé jutásért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik