Élet-Stílus

Madonna dupláz Prágában

Madonna két koncertet ad Prágában: a nagy érdeklődésre való tekintettel szeptember 7-én is színpadra lép az énekesnő, és erre a koncertre csütörtökről péntekre virradó éjszaka kezdik árulni a jegyeket néhány benzinkútnál - jelentette be a popsztár prágai fellépését szervező iroda képviselője.

Madonna eredetileg szeptember 6-án szándékozott fellépni Prágában, a Sazka arénában. A keddi bejelentés szerint a koncertet a hatalmas érdeklődésre való tekintettel szeptember 7-én, ugyanazon a helyszínen megismétlik. Kelet-Európában ez lesz az első Madonna koncert, és a szupermodern Sazka arénában 16 ezer néző láthatja majd.

Az első estére a múlt héten nem egészen két óra alatt elfogyott minden jegy, noha szokatlan módon éjjel fél kettőkor kezdték árulni az ország 450 kiválasztott benzinkútjánál. A most bejelentett második koncertre a belépőket ugyanilyen módon, csütörtökről péntekre virradó éjszaka kezdik el árusítani.

“Azért választottuk ezt a szokatlan megoldást, hogy Madonna igazi rajongói juthassanak jegyhez. Ha nappal kezdtük volna, hosszú sorokra, problémákra kellett volna számítani” – magyarázta a koncertet szervező Interkoncerts szóvivője. A jegyek a második koncertre – akárcsak az elsőre – 3000-5000 koronába (27,5-46,5 ezer forintba) kerülnek.

Madonna a turné során a Confessions on a Dance Floor című, tavaly megjelent lemezét népszerűsíti. A prágai sajtó úgy tudja, hogy az amerikai popdíva prágai fellépéséért legalább 300 millió koronát – azaz több mint három milliárd forintnak megfelelő összeget – kap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik