Élet-Stílus

Deutsch és Rogán gengszterekkel mulatott

A hétfői félházas 50 Cent koncerten volt hely a közönségnek, a Fidesz prominenseinek és a FigyelőNet tudósítójának, hogy együtt ugráljon a gengszter hiphop képviselőivel.

A gengszterkultúrával már fél kilenckor találkozhattunk a Papp László Sportarénánál, ahol a bejárathoz vezető kis parkon áthaladva legalább öt-hat jegyüzér próbált belépőket értékesíteni.
A koncertre hangolás tíz perccel kilenc előtt kezdődött. Egy jó tízperces videoklip és Get Rich or Die Tryin’ című életrajzi ihletésű filmrészletek vetítését követően lépett színpadra a rapper. A másod-MC a G-Unit egyik tagja, Young Buck volt, aki nagyon jól duplázott 50 Cent rímjeire. A nagyjából a The Massacre-albumra épülő koncerten néhány szám erejéig közreműködött Olivia is, aki szintén a G-Unit csapat tagja. Olivia többek között a Window-shopper című szám elkészítésénél működött közre. A két fő tökéletesen betöltötte az óriási színpadot, bár az elején elég szkeptikusan figyeltük az eseményeket.

Dre és tanítványa

50 Cent az egész koncert alatt dinamikusan átadta az album pörgését, az alapok és a szöveg is rendben voltak. Nem hiába, Dr. Dre a világ egyik legjobb producere – kezei alól gyenge bólogatós hiphopzene még nem került ki – karolta fel 50 Centet és kreált belőle világsztárt. A fénytechnika egész tűrhető volt, a kétfős színpadi jelenléthez tökéletesen megfelelt. Természetesen, mint ahogy Dre felfedezettjei klipjéiben is fel-feltűnöget néhány másodpercre, itt is kötelező bejátszás volt a mára már klasszikusnak számító Still D.R.E. a Chronic 2001-albumról.

Fidesz-prominensek és rakéták

A legnagyobb jóindulattal is maximum 4 ezer néző alig töltötte meg félig a Sportarénát. A figyelmes néző a populár gengszterrap-rajongók között felfedezhette Rogán Antal és Deutsch-Für Tamás fideszes prominens személyeket, akik láthatóan nagyon élvezték a New York-i rapper Smoke, Drink and Get Fucked mély életfilozófiai elmélkedéseit, miután rágyújtott egy rakétára.

Cipőt is kapott a közönség

A rapper az egész este alatt sikeresen vonta be a közönséget a show-ba. Az első sorban a tizenéves rajongók sikítozva, örjöngve fogadták az ilyen pillanatokat, majd még jobban megőrültek, mikor 50 elkezdte először bedobálni a színpadra a zenészeknek kikészített ásványvizeket, majd sapkáját, sőt még a cipőjét is megkapta a közönség.

A 75 perces koncert tökéletes élményt nyújtott nemcsak a fanatikusok, hanem a műkedvelők számára is. A koncert utáni séta közben megállapodhattunk abban, hogy régóta nem láttunk ilyen profi és jól sikerült fellépést hiphop előadótól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik