Élet-Stílus

Deschamps a Juve kispadján?

A francia csapattal 1998-ban világbajnokságot nyerő Didier Deschamps szívesen átvenné a botrányba keveredett klub irányítását, akkor is ha a Juventus egy alsóbb osztályban folytatja.

A francia – jelenleg munkanélküli – tréner a Gazzetta della Sport című olasz lapnak adott interjújában arról is beszámolt, hogy már le is ült tárgyalni a Juventus új vezetőivel, megállapodás azonban egyelőre nem született.

„Hajlandó vagyok irányítani a csapatot, attól teljesen függetlenül, hogy melyik ligában fog játszani. Monte Carlótól nincs is olyan messze Torino.” – mondta a 37 éves Deschamps, aki 1994 és 1997 között a Juventus-t erősítette. A szakember visszavonulása óta trénerként dolgozik, de jelenleg munkanélküli, miután tavaly novemberben felmondott Monacóban.

Capellónak nincs maradása

A klub jelenlegi edzője, Fabio Capello már több alkalommal is jelezte, ha visszasorolják a csapatot ő nem marad. Az olasz sajtó úgy tudja, hogy a Real Madridhoz szerződne a mester, és vele együtt több sztárjátékos is távozna.

Fabio Cannavaro, Gianluca Zambrotta is a spanyol fővárosba költözhet és ez a szándéka Zlatan Ibrahimovicnak és Emersonnak is. Pavel Nedved a Juventus kizárása esetén befejezné pályafutását, David Trezeguet, Patrick Vieira és Lilian Thuram kijelentette, hogy nem lép pályára a másodosztályban. A csapat kapusa, Gianluigi Buffon nem válaszolt a jövőjét firtató kérdésre. Egyelőre Alessandro Del Piero az egyetlen, aki úgy nyilatkozott, hogy minden körülmények között a Juventus futballistája marad. “Egy lovag semmilyen körülmények között nem hagyja el a bajba jutott Öreg Hölgyet” – jelentette ki a játékos, utalva a torinói együttes becenevére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik