Élet-Stílus

Brazilok és Barátok közt

Megszűnt a Győzike-show, szünetel a Legyen Ön is milliomos!: a Barátok közt újra az élen. A focivébé-közvetítések közül csak a két brazil meccs került be a nézettségi TOP 30-ba.

Az AGB Hungary legfrissebb – múlt hét keddtől e hét hétfőig tartó – felmérése jól mutatja a nyár és a jó idő beköszöntét. Míg korábban csak a 2, nem egyszer 2,5 milliós nézettséget produkáló tévéműsorok kerülhettek fel a dobogós helyekre, most az 1,6 millió nézőszámot meghaladó három produkció osztozik azokon.

A vizsgált időszak legnézettebb műsora a Barátok közt, az ezüstérmes a Fábry Sándor nevével fémjelzett Esti Showder lett. A két produkciót az RTL Klub pénteken, egymás után adta, így feltételezhető, hogy fel sem állt a fotelből a műsorok több mint 1,6 millió nézője.

A harmadik legnézettebb műsor ezúttal a TV2-n sugárzott Columbo szerdai epizódja lett. A kopott ballonkabátra, szivarra és tragacs autóra, valamint az állandóan emlegetett, de be soha nem mutatott feleségre felfűzött krimisorozat epizódját 1,61 millióan izgulták végig.

Az RTL Klubnak eddig nem nagyon jött be a focivébé, a TOP 30-ba mindössze két meccs került be: a keddi brazil–horvát és a vasárnapi brazil–ausztrál. A két mérkőzésen összesen három gólt (mindhármat a braziloktól) láthattak a drukkerek. Nyilván a következő felmérésekben egyre több meccs fog szerepelni, és az elődöntőknek és a döntőnek jó esélye van a dobogóra is.

A csökkenő nézőszámnak (is) köszönhetően a TOP 30-ba két közszolgálati műsor is bekerült: az M1 keddi Önök kértéke és a vasárnapi Szuperbulija. Az előzőre 1,11 millióan, az utóbbira 825 ezren voltak kíváncsiak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik