Élet-Stílus

Ronaldinho jobb játékot ígér

Ronaldinho, a két mérkőzés után már nyolcaddöntőbe jutott brazil labdarúgó-válogatott csillaga azt ígéri, a világbajnokság további részében javulni fog csapata játéka.

Az FC Barcelonával idén bajnokságot és Bajnokok Ligáját nyert sztár a szakemberek és a szurkolók egy csoportjának kritikáira reagált az újságírókon keresztül.

“Lépésről lépésre jobbak leszünk. Egyelőre még azért akadozik a csapatjáték, mert sokunknak más poszton kell a válogatottban játszanunk, mint a klubjainkban. Rajtam kívül igaz ez Ze Robertóra, Adrianóra és Emersonra is” – mondta a tavalyi év labdarúgójának választott támadó.

Ronaldinho ugyanakkor hangsúlyozta, hogy több, nagyhírű válogatottnak még nem sikerült kivívnia a nyolcaddöntőbe jutást, ezzel szemben Brazíliának már nincs miért izgulnia, ami mutatja az együttes erejét.

A Carlos Alberto Parreira által irányított selecao az első fordulóban 1-0-ra verte Horvátország legjobbjait, míg a második körben az ausztrálokat győzte le 2-0-ra, s az utolsó csoportmérkőzésen Japánnal találkozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik