Élet-Stílus

Owen kidőlt a sorból

Megsérült, és aligha folytathatja a vb-szereplését Michael Owen, a britek csatára, aki a kedd esti Svédország elleni meccs első percében térdsérülést szenvedett.


Owen kidőlt a sorból 1

Owen a földön – nagy a baj (BBC)

A csatár már a meccs első pillanatában szerencsétlenül lépett, és miután kifordult a jobb térde, fájdalmas arccal rogyott a földre. Azonnal le kellett cserélni, így a hosszú sérülés után a közelmúltban visszatért játékos további szereplése igencsak kérdéses.

A BBC értesülse szerint jegelték és azonnal merevítővel rögzítették a sérült testrészt, amelyet szerdán fognak megvizsgálni Kölnben. Az angol médium szerint több mint valószínű, hogy véget ért a vb a csatár számára.

Owen Anglia eddigi két csoportmeccsén nem alkotott valami maradandót, rendre le is cserélték a második félidőben a Newcaste csatárát.

A futballista egy hónapja tért vissza, miután felépült tavaly decemberi lábtöréséből. Kiválása komoly érvágás Erikssonnnak, aki így mindössze két egészséges csatár közül válogathat: Peter Crouch mellett a 17 esztendős Theo Walcott maradt a keretben. Rooney még messze nem 100 százalékos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik