Élet-Stílus

Baros játszhat az olaszok ellen

A sérüléséből felépült Milan Baros pályára léphet a cseh válogatott olaszok elleni, csütörtöki sorsdöntő csoportmérkőzésén a németországi labdarúgó-világbajnokságon.

A talpsérülése miatt június 3-a óta harcképtelen támadó a keddi edzésen már teljes értékű munkát végzett, így Karel Brückner szövetségi kapitány rá is számíthat Olaszország ellen. “Van esély Milan bevetésére, nagy szükségünk van rá az olaszok legyőzéséhez” – jelentette ki a 66 éves szakvezető a sajtó képviselőinek.

Az Aston Villa labdarúgója ugyan még nincs százszázalékos állapotban, ám a Jan Koller sérülése és Vratislav Lokvenc eltiltása miatt csatárgondokkal küszködő cseheknek létkérdés a szereplése.

“A futball olyan, mint az élet: egyszer fent, másszor lent. A lehető legrosszabb pillanatban, a torna rajtja előtt sérültem meg. Bízom abban, hogy a csapat segítségére lehetek” – mondta Baros, aki a 2004-es, portugáliai Eb-n gólkirály lett.

Az E csoport harmadik körében, csütörtökön 16 órától egyidőben rendezik a Csehország-Olaszország és a Ghána-Egyesült Államok találkozókat. Ebben a kvartettben még semmi sem dőlt el, bármelyik csapat kiharcolhatja a legjobb 16 közé jutást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik