Élet-Stílus

Ibrahimovic nélkül a svédek

Nem játszhat az angolok ellen a svédek csatárja, miután a második csoportmérkőzésen lesérült. A skandinávok számára nagy a tétje a keddi találkozónak, hiszen a csoportelső elvileg könnyebb ellenfelet kaphat a nyolcaddöntőben.

Zlatan Ibrahimovic a Paraguay elleni találkozó első félidejében a combján sérült meg, és a szünet után nem tudta folytatni. „A dolgok jelenlegi állása szerint nem lép pályára az angolok ellen. Folyamatosan kezelik, és reméljük, hogy minél hamarabb felépül.” – nyilatkozta hétvégén Lars Lagerbäck.

Két forduló után négy pontja van a skandinávoknak, és a második helyen állnak a már biztosan továbbjutó hatpontos angolok mögött. Ha bejutna a legjobb 16 közé Lagerbäck csapata, akkor Ecuador vagy Németország várja őket.

„Mind a két válogatott nagyon erős, úgy hogy nekem nagyjából mindegy kivel kerülünk össze. Talán Ecuador lenne a könnyebb ellenfél, hiszen a németek otthon játszanak.” – nyilatkozta a svéd szakember.

Korai azonban még a nyolcaddöntővel foglalkozni, hiszen nem kizárt, hogy a jelenleg harmadik Trinidad és Tobago lesz kis szerencsével a másik továbbjutó az angolok mellett. Ehhez a svédeknek ki kell kapniuk, a kiscsapatnak pedig meg kell vernie Paraguay-t.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik