Élet-Stílus

Pink megérkezett Budapestre

Vakító szőkeség, rockerlányhoz képest elegánsan öltözve, újságírók számára kellemes csevegőpartner - ez derült ki Pinkről, a vasárnapi Kapcsolat koncert amerikai sztárvendégéről szombat esti röpke húszperces sajtóértekezletén.

Villámkérdésekre válaszolhatott, de oldott stílusával pillanatok alatt elnyerte a jelenlévők rokonszenvét. Kérésre Janis Joplin Mercedes Benz című dalát rögtönözte, amelyet nagy ovációval fogadtak a jelenlévők. Kérdésre válaszolva elmondta, hogy tartja a kapcsolatot rajongóival, hiszen ő maga is állt már sorba sztárokra várakozva. Megjegyezte, hogy Budapestből ezúttal még semmit sem látott, hiszen pár órája érkezett.

Szólt arról, hogy budapesti koncertje mindenképpen kapcsolódik a szeptemberben induló világturnéjához, annak főpróbájaként is tekinthető, hiszen azokkal lép fel most is, akikkel ősszel turnézik majd.

Megkérdezték az énekesnőt, hogy készül-e közös “akcióra” 50 Cent rapperrel, aki a hírek szerint egy nappal hétfői koncertje előtt érkezik Budapestre. A válasz tömör volt: “nem lesz közös buli”.

Ami saját stílusát illeti, elmondta: soha nem szerette magát beskatulyázni egy műfajba, amikor punkot énekelt, akkor belefért a világába a gospel is.

Pink koncertje a Felvonulási téren előreláthatólag fél kilenckor kezdődik. Előtte előbb a magyar Nox, majd a brit Tarantinos együttes szórakoztatja majd a várhatóan hatalmas tömeget.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik