Élet-Stílus

Nedved: mi vagyunk a legnehezebb helyzetben

Ghána elleni vereségével csoportja legnehezebb helyzetben lévő csapata lett a cseh válogatott - véli a csapat sztárja, Pavel Nedved.

“A csoportban mi vagyunk a legnehezebb helyzetben(…) ez a valóság” – vélekedett a szombati Ghána eleni 2-0-ás fájó vereség után Pavel Nedved, aki szerint a sárgalapok, az eltiltások és a sérülések miatt nagyon nehéz feladat vár az utolsó csoportmérkőzésén Csehországra az olaszok ellen.


Nedved úgy véli, hogy a csapatból többen, így önmaga is görcsösen játszottak, ez vezethetett a vereséghez, no meg a “rendkívül erős, és jól játszó ellenfél” – tette hozzá.


“Néhány napja még álmodoztunk, ma visszacsöppentünk a valóságba” – fogalmazott a csapat hátvédje, Thomas Galasek, aki ugyan nem játszott rosszabbul, mint egy átlagos mérkőzésén, de közelről volt kénytelen elszenvedni a fekete csapat villámléptű játékosait.


“Borzasztóan érezzük magunkat. Ghána ma sokkal jobb volt, mind taktikában, mind erőnlétben. Nagyon hiányoztak Jan Koller és Milan Baross elölről” – sopánkdott a szintén gyenge napot kifogó Thomas Rosicky.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik