Élet-Stílus

Klinsmann: Nem lehet minket leírni

Klinsmann szerint nem lehet a németeket leírni, Janas úgyvéli, hogy csapata mindent megtett: edzői nyilatkozatok a drámai német-lengyel meccsről.

„Ez egy jól megérdemelt győzelem volt. Rengeteg lehetőséget dolgoztunk ki, de úgy váltunk egyre idegesebbé, ahogy egyre- másra kihagytuk ezeket. A kiállítás után már nagyon érett a gólunk, amely végül az utolsó pillanatban esett. Végig hittünk abban, hogy nyerhetünk, szerencsére a cserék bejöttek. Az utolsó sípszóig minket németeket soha nem lehet leírni” – mondta a meccset követő sajtótájékoztató után Jürgen Klinsmann.

„Természetesen teljesen le vagyunk taglózva amiatt, hogy csak egy percen múlott a vereségünk. Nem voltunk képesek a taktikai elképzeléseinket megvalósítani. Összességében sokat fejlődött a játékunk, de ez a nap végére semmissé vált. Pedig minden játékosom előtt le a kalappal, nagyon jól teljesítettek, már-már úgy tűnt, sikert érhetünk el. Egyszerűen a végén túlságosan sok energiát vett ki belőlünk az emberhátrányos helyzet, elfáradtunk. Senkit nem vádolok. Most már nem maradt más, mint, hogy a Costa Rica elleni utolsó mérkőzésünkre koncentráljunk. Szeretnénk tisztességes teljesítménnyel hálánkat kifejezni fantasztikus szurkolóinknak, akik a kezdetek óta velünk vannak.” – nyilatkozta keresűen Pawel Janas.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik