Élet-Stílus

Drogba elszántabb mint valaha

Didier Drogba elszántabb mint valaha, az elefántcsontpartiak világhírű támadója hisz abban, hogy vb-újonc csapata győzelemmel folytathatja szereplését a világversenyen.

„Nagy lehetőséget hagytunk ki szombaton Argentína ellen: azzal, hogy figyelmetlenek és tapasztalatlanok voltunk, elárultuk magunkról, hogy még sokat kell tanulnunk. De az a vereség mindannyiunkat, így engem is sokkal elszántabbá tesz.” – fogalmazott a világ egyik legismertebb afrikai focistája, a Chelsea sztárja.



Drogba elszántabb mint valaha 1

Drogba gyõzni szeretne (AFP)

Drogba a FIFAworldcup.com-nak adott interjújában elárulta, hogy portugál klubedzőjétől, Jose Mourinhotól rengeteget tanult, legfőképpen azt, hogy miként kell győzni. „Az akaraterőn és az önbizalmon nagyon sok múlik, mi azért vagyunk itt, mert megdolgoztunk érte. Csapatunkban jó játékosok vannak, akikkel folytatni fogjuk a küzdelmünket, és bízunk a győzelemben Hollandia ellen” – beszélt céljairól a fél világ által rettegett csatár.


„Rengeteget jelent mindenkinek az, hogy itt lehetünk, ez az első világbajnoki részvétele hazámnak, ahol nagyon sokan néznek és szorítanak értünk. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy szomorúságot okozzunk nekik azzal, hogy idő előtt kiesünk” – mondta Drogba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik