Élet-Stílus

Parreira boldog csapata 60-70 százalékos teljesítményével

A brazilok mestere elégedett csapata teljesítményével, noha csak 60-70 százalékot hoztak ki magukból fiai; Horvátország trénere sem búslakodik komolyabban a vereség miatt.












Parreira boldog csapata 60-70 százalékos teljesítményével 1



Parreira boldog csapata 60-70 százalékos teljesítményével 2
Parreira boldog (AP)
Parreira boldog csapata 60-70 százalékos teljesítményével 3

„Olyan 60-70 százalékát nyújtottuk annak, amit tudunk, én tökéletesen boldog vagyok ezzel” – fogalmazott a brazilok szövetségi kapitánya, aki szerint a tegnapi 1-0-ás szerény győzelmük egy „hatalmas diadal volt egy nagyon erős horvát válogatott ellen”.


„A vb-n nekünk hét mecset kell nyernünk, ha bajnokok akarunk lenni, nem érdemes türelmetlenkedni, ez az első eredmény nagyon is jó, sok helyzetet dolgoztunk ki, megérdemelten győztünk. Az ellenfél is remekül teljesített: nem engedték a játékosainkat a labdával elindulni, ezért nem lett veszélyesebb a játékunk” – vélekedett Carlos Albert Parreira, aki egyértelművé tette, hogy a következő meccsen is kezdőként számít a tegnap haloványan teljesítő Ronaldora. „Ő kulcsjátékosunk, számítunk rá, tudjuk, hogy időre van szüksége, de bele fog jönni” – tette hozzá a mester.














Parreira boldog csapata 60-70 százalékos teljesítményével 1



Parreira boldog csapata 60-70 százalékos teljesítményével 2
Kranjcar sem búslakodik (AFP)
Parreira boldog csapata 60-70 százalékos teljesítményével 3

„Nagyszerű meccs volt, de nem érdemeltünk vereséget. A meccs nagy részében jobbak voltunk riválisunknál, ami bizonyítja, hogy ez a válogatott több mint esélyes arra, hogy továbbjusson a csoportból” – nyilatkozta Zlatko Kranjcar kapitány.


„Nem hiszem, hogy csak félgőzzel játszottak volna a brazilok, nem vártam többet tőlük. Azt tettük, amit vártam, nem hagytunk teret nekik kibontakozni. Úgy érzem, jó erőben és formában játszottunk, ahogy azt kell egy ilyen sztárgárda ellen.” – mondta az edző, aki Niko Kovac sérüléséről egyelőre nem tudott részletes tájékoztatást adni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik