Élet-Stílus

Lelőttek két hangoskodó szurkolót

Az életével fizetett túl hangos gólöröméért két futballszurkoló Thaiföldön a világbajnokság olasz-ghánai (2-0) mérkőzése alatt. Kínában egy nő öngyilkos lett, mert a partnere egész nap a képernyő előtt ült.

A népszerű üdülőhely, Pattaya egyik éttermében történt hétfői incidens azzal kezdődött, hogy egy 30 és egy 41 éves rajongó viharos éljenzésben tört ki, amikor az olaszok megszerezték első góljukat. A szomszédos asztalnál egy férfi csendre intette őket, majd miután a vita elmérgesedett, elővette pisztolyát, és lelőtte őket.

A rendőrség azonosította a tettest, aki egyelőre szökésben van. Bár Thaiföld sosem vett részt vb-n, a labdarúgás rendkívül népszerű az országban, és a lakosság évente több millió dollárnak megfelelő összeget költ illegális fogadásokra.

Tragédia Kínában

Nem bírta elviselni, hogy barátja – a kései időpontok ellenére – állandóan a németországi labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseit nézi, és egy veszekedést követően öngyilkosságot követett el egy kínai hölgy. A nőt annyira kiborította, hogy párja egész este, éjjel és hajnalban is a televíziót bámulja, hogy összeveszésüket követően kiugrott a 17. emeletről – írta a Tainfu Morning Post.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik