Élet-Stílus

Kaká: ezzel a győzelemmel talán maradunk a földön

A brazilok elégedettek az egygólos győzelmükkel, elismerően szólnak a horvátokról, akik viszont csalódottak, de egyelőre nem lemondóak a kedd esti Brazília-Horvátország (1-0) mérkőzés miatt.

„Első előadásunkkal nem vagyok elégedetlen, jó eredmény született a számunkra. Igaz, van még mit felmutatnunk a tartalékainkból. Kemény meccs volt, és ez az eredmény talán arra is jó lehet nekünk, hogy maradjunk a földön, és hogy még keményebben dolgozzunk a sikerért. Nagy megtiszteltetés, hogy első vb-gólom ilyen fontos találat lett” – fogalmazott a meccset eldöntő Kaká.


Kaká: ezzel a győzelemmel talán maradunk a földön 1

Boldogok, elégedettek: Cafu és Kaká (AP)

„Talán néhányan csalódottak egygólos győzelmünk miatt, pedig ez egy ilyen meccs volt. A horvátok remekül játszottak a második félidőben. Mi megtettük azt, ami kötelező volt, a lényeg, hogy bezsebeltük a szükséges három pontot.” – nyilatkozta a meccs végén a remekül játszó veterán Milan játékos, Cafu.

„Még semmi nincs veszve. Reális esélyünk van arra, hogy a hátralévő két meccset megnyerjük, és tovább jussunk. A mai meccset illetőleg szomorú vagyok, mert voltak igazán nagy gólszerzési lehetőségeink, be kellett volna lőni őket. Ezzel együtt az utolsó meccs fog majd dönteni. A közönségünk fantasztikus volt.” – mondta nem sokkal a lefújás után a sérülés miatt lecserélt Niko Kovac.

„Csalódottak vagyunk, mert ennél jobb eredménnyel is zárhattuk volna a meccset. Nekünk sok helyzetünk volt, a brazilok egy komoly lehetőségből tudtak eredményesek lenni. Most bánom igazán, hogy az első félidőben nem igazán támadtunk.” – sopánkodott Ivan Klasnic, a horvátok remek csatára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik