Élet-Stílus

IBM üzleti szoftverek OEM konstrukcióban az Avnet Kft-től

Az IBM, követve a piaci trendeket a szoftverei jelentős részét elérhetővé teszi az úgynevezett OEM-értékesítésre. A tipikus IBM middleware-eket partnereik új licenckonstrukcióval építhetik be alkalmazásaikba, illetve értékesíthetik hardverrel együtt.

Az OEM-konstrukció számos esetben kedvezőbbnek bizonyul a jelenlegi licenceléseknél.

A programhoz első körben csatlakozó partnerek a főbb szoftverfejlesztő, rendszerintegrátor és szolgáltató cégek közül kerültek ki.

Az IBM célja, hogy az OEM-licencek kedvezőbb árfeltételeivel az alkalmazásokba épített szoftverekhez az első kézből történő támogatást a partnerek nyújtsák. A felhasználók számára akár 20%-os árkedvezményt is jelenthet.

A programhoz csatlakozni kívánó üzleti partnerek az Avnet Kft (értéknövelt IBM disztribúció) szoftver üzletágához forduljanak bizalommal.

A forradalmian új mentési szoftver Tivoli CDP OEM-licenckonstrukcióban már weblapunkról rendelhető.

Az Avnet a világ egyik legnagyobb (Magyarországon 1998-tól is jelen levő) értéknövelt szolgáltatásokat nyújtó számítástechnikai disztribútora. Több mint 60 országban 300 telephellyel rendelkezik.

Az IBM legnagyobb stratégiai partnere mintegy évi 2 milliárd USD-forgalommal. Jelenleg az IBM-szoftverek legnagyobb Magyarországi disztribútora. Forgalmazott termékei magába foglalják a teljes IBM-szoftverportfoliót:

IBM Information Management Software
IBM Websphere Software
IBM Tivoli Software
IBM Lotus Software
IBM Rational Software

Ajánlott videó

Olvasói sztorik