Élet-Stílus

Győzike újra a csúcson

A múlt hét keddtől e hét hétfőig tartó időszak legnépszerűbb televíziós műsora az RTL Klub Győzike-show-ja volt. A TOP 30-ban ezúttal nem szerepel közszolgálati produkció.

Az AGB Hungary legfrissebb felmérése szerint a Gáspár család mindennapjait feldolgozó valóságshow hétfői epizódjára közel 2,5 millió néző volt kíváncsi. A korábbi széria epizódjai hosszú ideig vezették a heti nézettségi listákat, de a most futó harmadik sorozat sokáig nem került az élre.

(Június 5-én, az utolsó adásban a főszereplő és neje nem tudott megegyezni, hogy visszaköltözzenek-e régi nógrádi családi fészkükbe. „A makacs családfő már-már összepakol mindent, amikor egy hirtelen mozdulat következtében mozgásképtelenné válik olyannyira, hogy nem tud felkelni az ágyból, és ápolásra szorul. A családot azonban nagyon rövid idő alatt kikészíti, ezért Bea úgy dönt, hogy ápolót fogad férje mellé.” – írja az RTL Klub honlapja az adásról.)

A fájós hátú zenész kalandjait a teljes lakosság több mint negyede izgulta végig, olyan, biztos dobogós televíziós műsorokat taszított nézettség tekintetében maga mögé, mint a TV2 Áll az alku! című vetélkedője (közel 2 milliós nézettség) és az RTL Klub Barátok közt című szappanoperája (1,76 millió néző). A negyedik helyet a TV2 Aktív című június 2-i műsora szerezte meg, amelynek témái többek közt: BB Évi bilincsben, Bombanők a vízben vagy a Vipera bosszúra készül.

A Top 30 listáról ezúttal lecsúszott a Magyar Televízió Szenes-turné című műsora, amely az utóbbi hetekben képviselte a „közszolgálati” adókat a nézettségi listán. A 30 legnézettebb tévés produkción közel egyenlő arányban osztozik a két nagy kereskedelmi csatorna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik