Élet-Stílus

Rooney ismét edzésben

Wayne Rooney, a labdarúgó-világbajnokságra készülő angol válogatott lábközépcsont-törést szenvedett csatára kedden együtt melegített csapattársaival, ezt követően pedig edzésen vett részt a szigetországi alakulat mittelbergi vb-táborában.

A Manchester United 20 éves csatára április 29-én, a Chelsea-vel vívott bajnoki mérkőzésen dőlt ki a sorból, azt követően azonban gyorsan gyógyult a sérült jobb lába. A fiatal futballistának szerdán haza kell térnie Manchesterbe, ahol újabb vizsgálatra kerül sor. A teszt eredménye alapján dől el véglegesen, hogy játszhat-e a vb-n, és ha igen, mikortól.

“Jó állapotban lévőnek tűnik, de ennél többet egyelőre magam sem tudok. Hamarosan okosabbak leszünk valamennyien” – mondta aggódó újságíróknak Sven-Göran Eriksson, az angol együttes svéd szövetségi kapitánya, aki továbbra is bízik abban, hogy Rooneynak jut szerep a vb-n.

Az angolok az első mérkőzésüket szombaton játsszák a paraguayiakkal, azt követően pedig Trinidad és Tobago, majd pedig Svédország csapatával találkoznak a B csoportban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik