Élet-Stílus

Anglia: megfedték Crouch-t

Megfedte csapata legjobbját Sven-Goran Eriksson; a Jamaica ellen mesterhármast elérő Peter Crouch dorgálást kapott az elviccelt 11-ese miatt.

“Az egyetlen dolog, ami miatt bírálnom kell játékosomat, az, hogy viccet csinált a 11-esből. Pedig ez egy óriási lehetőség lett volna számára, hogy élesben is gyakoroljon a tétre menő 11-esekre” – morcoskodott Sven-Goran Eriksson.

A svéd tréner tisztában van azzal, hogy Anglia hány alkalommal is esett ki pontatlan 11-es rúgások miatt sorsdöntő világversenyeken.

Beszéltem Peterrel, aki maga is sajnálta, hogy elpuskázta a lehetőséget, világossá tette számomra, hogy következő alkalommal nem akar trükközni – tette hozzá az edző.


Anglia szombaton utolsó felkészülési mérközésén magabiztosan intézte el 6-0-ra Jamaica együttesét. Crouch egymaga három gólt szerzett. A harmadik találata előtt kissé nagyképűen végzett el egy bűntetőt – a kapus helyett a kapu felé emelte a labdát.


Ezzel együtt a Wayne Rooney sérülése miatt előtérbe került, és bizonyíttott támadónak biztos helye van Sven-Goran Eriksson csapatában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik