Élet-Stílus

Van Nistelrooy pótolhatja Sevcsenkót

Erősíteni kezdtek a német labdarúgó-világbajnokság előtt is már európai topklubjai. Az átigazolás-hullám feltehetően csak a torna után indul be: több szerződés nélküli játékos is bejelentette már, hogy a vébé után nyilatkozik a jövőjéről.

Közéjük tartozik a Manchester United holland támadója, Ruud van Nistelrooy, akinek a szezon második felére látványosan megromlott a viszonya a klub első emberével. Sir Alex Fergusonnál gyakran a cserepadra szorult a holland gólzsák, akárcsak a szezon utolsó, Charlton elleni mérkőzésén, amikor erről értesülve Nistelrooy elhagyta a stadiont.

Lapértesülések szerint a holland válogatott csatárt az AC Milan nézte ki magának, a Chelsea-hez tartó Adnrij Sevcsenko pótlására. „Szeretnénk leigazolni van Nistelrooy-t. Ő egyike azon támadóknak, akik pótolni tudnák a Sevcsenkót.” – nyilatkozta a The Sunnak, az olasz egyesület szóvivője. Van Nistelrooy 200 alkalommal lépett pályára a ManU színeiben, és 150 gólt szerzett az elmúlt öt év során.

Hivatalosan ugyan még nem jelentette be sem a Chelsea sem az ukrán támadó az ügyletet, lapjelentések szerint azonban már megállapodtak a felek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik