Élet-Stílus

Tippelje meg a vb-meccsek eredményeit az FN-en!

A részvétel regisztrációhoz kötött. Az eredményeket csak regisztrált játékosaink tippelhetik meg. Kérjük, hogy a valós adatokat adjon meg, mivel az esetleges nyereményekről a megadott elérhetőségen fogjuk értesíteni. Tippjátékunkra történő regisztrációval Ön egyben a FigyelőNet felhasználójává válik.

Ne tétovázzon! Regisztráljon most! >>

2006. május 26 és július 9. között indul a játék, amelynek során előre meg kell tippelni a vb egyes mérkőzéseinek eredményét. Az eredményes tippekért pontot kapnak a játékosok. A győztes csapat vagy a döntetlen eredmény eltalálásáért meccsenként 3, az eredmény pontos megtippeléséért pedig további 5 pont jár. A tippeket egészen a meccsek kezdetéig lehet módosítani. A játékba az indulásától kezdődően folyamatosan be lehet szállni még akkor is, amikor futball világbajnokság már elkezdődött. A lejátszott mérkőzésekre ilyenkor a játékos már nem tippelhet, azokért pontot nem kaphat.

A tippelés ún. „mérkőzésblokkonként” történik, a mérkőzés blokkok a következők: csoportmérkőzések, nyolcaddöntők, negyeddöntők, elődöntők, bronzmeccs, döntő. A játék indulásakor a csoportmeccsek blokk mérkőzéseire lehet tippelni, majd lesznek átmeneti időszakok, amikor már ismerjük a következő blokk egyes mérkőzéseinek ellenfeleit (például egyes csoportokban lezárulnak a küzdelmek, másokban még folynak). Ilyen esetekben a következő blokk meccseire is adható tipp. A következő „mérkőzésblokk” aktiválásáról értesítő e-mailt küldünk játékosainknak.

Nyeremények

A megszerzett összpontszám alapján a játék végén egy nyertest hirdetünk, aki megnyeri a játék fődíját, amely egy 1 hetes tunéziai üdülés 2 fő részére, bruttó 250 000 forint értékben. Az utazást a Best Reisen utazási irodában foglalhatja be a nyertes. Pontegyezőség esetén a legtöbb pontot elérők között sorsolás dönt.

Azok között, akik 2006. június 8. 24.00 óráig regisztrálnak kisorsolunk 64 felfújható strandfotelt.

A játék során „mérkőzésblokkonként” a legtöbb pontot elérő játékos további díjat kap. Pontegyezőség esetén a legtöbb pontot elérők között sorsolás dönt.

A blokknyertes díja egy kétszemélyes Budapestről induló oda-vissza repülőjegy bármely Wizzair desztinációra. A jegy tartalmazza a szükséges adókat és illetékeket. A desztinációk, amelyekre a voucherek felhasználhatók Budapestről: London, Párizs, Brüsszel, Amszterdam, Malmö, Stockholm, Róma, Frankfurt-Hahn, Varsó, Szófia, Marosvásárhely, érvényességi időszakuk 2006. május 3.-december 14. között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik