Élet-Stílus

Dél-Korea nyerni tudott

A június 9-én kezdődő németországi labdarúgó-világbajnokságra készülő angol válogatott tartalékjai Readingben nagy meglepetésre 2-1-es vereséget szenvedtek a fehéroroszoktól. A svédek nem bírtak a szomszéddal, Dél-Korea pedig legyőzte a bosnyákokat.

Sven-Göran Eriksson szövetségi kapitány 23 fős keretéből a mostani „B” csapatban – néhány kivételtől eltekintve – azok jutottak szóhoz, akik valószínűleg csak csereként játszanak a vb-n. A szakvezető gondjait növeli, hogy Robert Green, a nemzeti együttes harmadik számú kapusa megsérült, így valószínűleg nem utazhat Németországba. A szigetországi együttes legközelebb kedden Manchesterben a Bozsik Péter irányította magyar válogatott ellen lép pályára, akkor már várhatóan legerősebb összeállításában.

Eredmény: Anglia „B”–Fehéroroszország 1-2 (1-0)
Gól: Jenas (35.), illetve Kutuzov (50.), Kornilenko (80.)
Piros lap: Omeljancsuk (73.)

A németországi labdarúgó-világbajnokságra készülő svéd válogatott barátságos mérkőzésen gólnélküli döntetlent ért el a finnek ellen.

Eredmény: Svédország–Finnország 0-0

A dél-koreai labdarúgó-válogatott kétgólos győzelmet aratott a magyarokkal azonos Eb-selejtező csoportba sorolt Bosznia-Hercegovina csapata felett Szöulban.

Eredmény: Koreai Köztársaság – Bosznia-Hercegovina 2-0 (0-0)
Gól: Szeol Ki Hjon (50.), Cso Dzse Dzsin (90.).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik