Élet-Stílus

Ballack megsérült

A német válogatott egy svájci ificsapattal játszott edzőmérkőzésén lesérült Michael Ballack. Néhány napot pihennie kell a középpályásnak, aki így feltehetően nem léphet pályára hétvégén a Luxemburg ellen.

A csütörtök esti mérkőzésen a Nationalelf könnyed 12-0-s győzelmet aratott a Servette Genf fiataljaival szemben. A találkozó legeredményesebb játékosa, Oliver Neuville volt, aki az utolsó percekben egy mesterhármast lőtt az edzőpartnereknek.

Ballack-ot a 26. percben kellett lecserélni, és azonnal a csapat szállodába szállították további kivizsgálásra. Az orvosok szerint csak enyhén meghúzódott a térde, nem kell aggódni – mondta Joachim Löw, a szövetségi kapitány asszisztense. Várhatóan két-három napot kell csak kihagynia a középpályásnak. Arra a tréner nem tudott válaszolni, hogy a hétvégi barátságos mérkőzésen játszhat e már a válogatott legnagyobb sztárja. Kockáztatni biztosan nem fogunk – tette hozzá Löw.

A Genf elleni mérkőzés eleinte egyáltalán nem a németek szája íze szerint alakult. A fiatalok jól megszervezték a védelmüket, és csak azután kezdtek el potyogni a gólok, hogy egy idő után nem bírták a nagyok által diktált iramot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik