Élet-Stílus

Csütörtökön dől el Sevcsenko jövője

Az AC Milan ukrán csatára jövőjéről az elmúlt napokban, hetekben számos találgatás megjelent. Maga az érintett egészen mostanáig nem nyilatkozott az ügyben.

Andrij Sevcsenko hétfőn egy moszkvai sajtótájékoztatón elmondta, hogy csütörtökön leül tárgyalni a milánói klub alelnökével, Adriano Gallianival, és ezután fogja nyilvánosságra hozni döntését.

Sevcsenkonak jelenleg még érvényes szerződése van az AC Milannal, de ez nem jelenthet problémát a szinte korlátlan anyagi lehetőségekkel rendelkező Chelsea-nek, ahonnan már több alkalommal is jelezték, hogy szívesen leigazolnák a 2004 legjobb európai focistáját. Előzetes becslések szerint a gólzsákért körülbelül 50 millió eurót kellene fizetnie a londoni egyesületnek.

Korábban Silvio Berlusconi, az AC Milan elnöke kijelentette, hogy a labdarúgócsapat ukrán sztárja, Andrij Sevcsenko Angliában szeretné folytatni pályafutását. Ugyanakkor Adriano Galliani, az AC Milan labdarúgócsapatának elnöke bejelentette: nem adják el Andrij Sevcsenkót, hacsak a játékos nem akarja elhagyni a San Siro Stadiont. “Seva nem eladó, ugyanakkor, ha nem érezné jól magát, természetesen hajlandóak vagyunk tárgyalni bárkivel” – mondta Galliani a klub hivatalos honlapján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik