Élet-Stílus

Olcsó vezetékes – mobil nagyvállatoknak

A BT Fusion, az egyéni fogyasztók és kisvállalkozások intelligens vezetékes-mobil telefonjának sikeres bevezetése után a BT bejelentette nagyvállalatok és multinacionális cégek részére tervezett újító, konvergált vezetékes-mobil szolgáltatás bevezetését Nagy-Britanniában és azon kívül is.

Az új megoldás a WiFi-t használja a vezetékes hálózat interfészének a kulcshelyeken, mint pl. az iroda, otthon, és a BT Openzone pontjai. A konvergált szolgáltatás beindítására a BT az Alcatellel szerződött. Az új vállalkozói megoldás egy szolgáltatáscsomag része lesz, ami nagyvállalatoknak kínál lehetőséget vezetékes és mobil szolgáltatásuk összehangolására, és közös alkalmazások és hívásjellemzők futtatására egy integrált szélessávú IP-hálózaton keresztül.

Steven Evans, a BT vezeték nélküli szélessávért és a jövő termékeiért felelős vezetője mondta: „Az új szolgáltatás a vezeték nélküli szélessáv képességeit hasznosítja az ügyfél meglévő vezetékes infrastruktúráján, a BT 21. Század Hálózatán és WiFi/GSM üzemmódú új generációs mobiltelefonokon.”

A BT a következő hónapokban építi ki a megoldást, és 2007 elején a vállalati ügyfeleknél megkezdi a kísérleti megvalósítást. Az új szolgáltatás az „Enterprise FMC” nevet kapta, és újabb bizonyítéka a BT stratégiájának, hogy ügyfeleinek biztosítsa a kényelmet, a költségek csökkentését, valamint az elérhető legjobb kapcsolatot saját vállalati információikhoz és alkalmazásokhoz, bárhonnan és bármikor. Az alkalmazottaknak nem lesz szükségük mobiltelefonra, adattovábbító eszközre és vezetékes telefonra, mivel minden megoldható lesz egyetlen, alközpont (PBX) funkcióval rendelkező készülékkel otthon, az irodában és a BT Openzone pontjain, ráadásul a normál mobiltelefon minden előnyével.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik