Élet-Stílus

Demel új szerződéssel megy Németországba

Az elefántcsontpartiak középpályása, Guy Demel úgy utazhat a világbajnokságra, hogy nemrégiben sikerült szerződést hosszabbítania jelenlegi klubjával, a német Hamburggal.

Demel 2010-ig írt alá a német együttesnél, és boldog, hogy a Bundesligában folytathatja pályafutását. Ráadásul a szerződéshosszabbítás végére még a június 9-én kezdődő vb előtt sikerült pontot tenni, így ezzel sem kell törődnie a tornán.
“Nagyon boldog vagyok, hogy aláírtuk a hosszabbítást” – nyilatkozta Demel. “Most már tiszta körülmények között mehetek a vb-re, nem kell azon törnöm a fejem, vajon hosszabbít-e velem a csapatom.”

Ami a válogatottat illeti, Demel bizakodó, annak ellenére, hogy nagyon nehéz csoportba kerültek Argentína, Szerbia és Montenegró, illetve Hollandia mellé. A játékos véleménye szerint, ha a nyitómeccsen meglepik Argentíná, akkor bármi bekövetkezhet.

“Minden meccs egy csata lesz, küzdenünk kell a csapatunkért. Ugyanakkor fizikálisan mi leszünk fölényben, hiszen minket nem fárasztottak ki annyira az idény során. És ha Aruna (Dindane), (Didier) Drogba és (Bonaventure) Kalou formában lesznek, akkor nem sok csapat állíthat meg minket” adott hangot reményeinek az elefántcsontparti játékos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik