Élet-Stílus

Újra élen áll az alku

Több hét után megint átvette a vezetést a televíziós nézettségi listán a TV2 Áll az alku című vetélkedője. A TOP 30-as listán – igaz, annak csak a végén – stabilan megkapaszkodott egy közszolgálati produkció, a Szenes-turné.

Az AGB Hungary legfrissebb, múlt keddtől május 1-jéig tartó időszakot vizsgáló adataiból kiderül, hogy az ország újra a táskanyitogató szerencsésekért izgul. Több mint 1,9 millió néző volt kíváncsi múlt szerdán a megfelelő aktatáska tartalmára. A dobogón néhány ezres nézőszám-különbséggel az RTL Klub Szombat esti láz című tánc-showja és a Barátok közt egyik epizódja követi az Áll az alkut.

Az állandó élbolyos Legyen Ön is milliomos most lecsúszott a hetedik helyre, megelőzi Vágó István vetélkedőjét a május 1-jei RTL Klub Híradó és a Fókusz, továbbá az április 30-án szintén az RTL-en bemutatott film, a Kenguru Jack című amerikai komédia is. Mindhárom több mint 1,7 millió nézőt szegezett a tévéfotelekbe.

Amióta elindult a slágerek túlélőshow-jaként aposztrofált Szenes-turné, állandóan bejut a TOP 30-ba. A korábbiakban szinte soha nem volt közszolgálati műsor a listán (kivéve a választási műsort), így különösen örülhetnek az M1-nél a műsor sikereinek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik