Élet-Stílus

Luxusautók egyszerű környezetben

Milliárdos értékű luxusautókat és sportkocsikat sikerült összegyűjteni a BNV területére. Dolph Lundgrent még nem láttuk, de Pagani és Koenigsegg urak személyesen is jelen voltak a mai VIP bemutatón. A kiállítás május 1-ig tart nyitva.

Csütörtökön nyitott a VIP nappal és egészen május 1-ig látható a BNV területén a Luxusautó Show. Ne tévesszen meg senkit az elnevezés, a luxusautókon kívül extrém sportautók, versenyautók, old-timerek, motorok és tuninggépek is érkeztek Budapestre. A hostessek kicsinosították magukat, és a díszvendégek egy része is megérkezett már.

A lencsevégre kapott Horacio Pagani és Christian von Koenigsegg neve csak a vérbeli autófanoknak mondd valamit, de sokak számára ismert lehet Dolph Lundgren, Tökéletes katona. A hangulatot állítólag Ganxta Zolee és a Kartel, a Crystal együttes és divatbemutatók fokozzák majd.

A szokásos autószalonoktól eltérően itt nem untatják a közönséget a tömeggyártók teljes modellpalettájukkal, a kiállítás szinte kizárólag a legdrágább és legextrémebb modellekről szól. Olyan kisszériás sportautókat hozott el a szervező, mint a Spyker, a Koenigsegg, az Edonis, a Wiesmann, vagy a Yes, de itt van a Ferrari csúcsa az Enzo, és a Lamborghini paletta is.

A jelenkor legerősebb és legextrémebb sportautói mellett öreg Lamborghini-k, és még öregebb Mercedes és egyéb finomságok idézik az autózás őskorát. Külön pavilonban kaptak helyet a tuningautók, az illegális és hivatalos gyorsulási versenyek sztárjai. Ugyanitt extrém audio installációk rezgetik a levegőt, és lengén öltözött lányok izzasztják a férfinépet.

A VIP napra 15 ezer forint a belépő, de holnaptól normál 1990 forintos jeggyel látogatható a kiállítás. Van diákjegy 1490-ért és családi jegy 2 felnőtt és 2 gyerek részére 5490-ért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik