Élet-Stílus

Startol az új magyar internettelefon

Az econet.hu Nyrt. internetes leányvállalata elindította alternatív telefonszolgáltatását. Az új Megafone-termékek az otthoni felhasználóknak interneten keresztül, üzleti előfizetőknek pedig hagyományos telefonhálózaton biztosítanak alacsony percdíjú telefonálási lehetőséget, előfizetési díj nélkül.

Az internetes telefonálás számítógépről a www.megafone.hu oldalról ingyenesen letölthető, magyar fejlesztésű Megafone GoTalk szoftverrel, illetve PC nélkül a weboldalon megvásárolható VoIP telefonkészülékekkel, valamint adapterekkel vehető igénybe. A regisztrációt követően hálózaton belül azonnal ingyen telefonálhatunk, a nyilvános telefonhálózatok eléréséhez bankkártyás vagy átutalásos feltöltés szükséges, melyet követően a felhasználó hagyományos hálózatokból is hívható, saját telefonszámot is kap.

A magyarországi kiemelt körzetek csúcsidőn kívül 3,60, csúcsidőben 5,90 forintért hívhatók, az Amerikai Egyesült Államokba már percenként 4 forintért telefonálhatunk. A Megafone percdíjai nemcsak a hazai vezetékes szolgáltatókhoz képest, de a Klip internettelefon percdíjainál is akár 20-60 százalékkal alacsonyabbak.

A Megafone a másodpercalapon elszámolt percdíjakon kívül semmilyen más költséget nem számít fel, nincsenek ingyenességgel kecsegető „trükkös” havidíjak, nincs hosszú idejű kötelezettségvállalás, nincs sem előfizetési, sem kapcsolási díj. A felhasználó csak annyit fizet, amennyit telefonál, a hívások időtartama és költsége valós időben, pontosan nyomon követhető a Megafone weboldalán.

A Megafone-nal a világ bármely vezetékes és mobiltelefonja hívható, a hálózaton belüli beszélgetés pedig ingyenes.

Vállalati előfizetőknek: Megafone vezetékes telefon

A Megafone üzleti szolgáltatásával az üzleti előfizetők kezdeményezhetnek az eddiginél olcsóbb hívásokat helyi, belföldi távolsági, nemzetközi és mobil hálózatokba, ráadásul a telefonálás megszokott rendjén sem kell változtatniuk, mivel a szolgáltatás a már meglévő vezetékes hálózaton keresztül közvetlenül elérhető.

A szolgáltatás igénybevételéhez nem kell behívószámot vagy előválasztó számot (zöldszám, helyi behívószám) tárcsázni a kívánt telefonszám hívása előtt. A meglévő telefonvonalát az előfizető megtartja, és korábbi vezetékes szolgáltatójával is előfizetői viszonyban marad, azaz az előfizetési díjat a korábbi szolgáltatónak, a hívások percdíjait a Megafone-nak fizeti.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik