Élet-Stílus

Indul az InNeOO virtuális operációs rendszere

A Web2-es trendeknek megfelelően magyar nyelven is díjmentesen biztosít komplex online szolgáltatásokat az InNeOO virtuális operációs rendszere. Többek között weboldalszerkesztő, elektronikus levelezőrendszer, tárhelymenedzselő, egyszerűsített szövegszerkesztő, valamint médiatár is található az új webhelyen.

A lakossági és a vállalati (mikro és kisvállalkozások) felhasználók számára egyaránt ajánl megoldásokat az interneten elérhető új Web2 alkalmazáscsoport az InNeOO. Az újfajta adattárolást és –kezelést garantáló virtuális oprációsrendszer online működésével jelentősen megváltoztathatja a különböző adathordozó eszközök használatát és fontosságát.

A felhasználók olyan virtuális programokkal is találkozhatnak az oldalon, amelyeket eddig kizárólag installálható szoftverként, térítés ellenében érhettek el. Újszerű szolgáltatásai közül az egyik legkiemelkedőbb a weboldalkészítő rendszer, amellyel könnyen és rövid idő alatt internetes oldal hozható létre. A tetszés szerinti arculattal és struktúrával kialakított honlap egy gombnyomással kihelyezhető a világhálóra – egy szintén díjmentes weboldalcímre –, illetve bármikor szabadon frissíthető a rendszeren keresztül.

A virtuális kapcsolattartást segíti elő a levelező rendszer, amely két postafiókot tartalmaz, az felhasználók elvárásainak megfelelő vírus- és SPAM szűrővel ellátva.

A rendszeren belül hamarosan megvalósíthatóvá válik a valós idejű file-átvitel és az azonnali üzenetküldés, sőt ezen funkciók megjelenése után InNeOO kapcsolatépítő szolgáltatással is gazdagodik majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik