Élet-Stílus

Canon tavaszi digitális kollekció

A Canon 2006-os tavaszi termékkollekciójában összesen 39 modell szerepel. A 9 digitális fényképezőgép, 8 digitális videokamera, 1 digitális tükörreflexes gép és 2 EF objektív mellett forgalomba kerül 6 multimédia-projektor, 4 tintasugaras nyomtató, 3 tintasugaras multifunkcionális készülék és 6 lézernyomtató is.

A Canon tavaszi kollekcióját rendhagyó divatbemutató keretében mutatták be a Canon szakértői. A termékekkel nemcsak a kifutón találkozhatott a közönség, hanem majd minden modellt kézbe vehettek és kipróbálhattak a szakma és a média kíváncsi képviselői. A cég tavaszi kollekciójának széles választéka a nyomtatás és képalkotás minden szegmensében kínál újdonságot a hagyományos és digitális fényképezés szerelmesei számára.

Mivel a fogyasztási cikkek életciklusa 6 hónap alá csökkent ezért hihetetlenül megnőtt az igény az új szolgáltatásokat kínáló, egyre jobb minőséget biztosító készülékek iránt. A Canon kutatásfejlesztési tevékenysége egyre rövidebb átfutási idővel szállítja a felhasználók igényeinek megfelelő megoldásokat a képalkotás minden területén.


Canon tavaszi digitális kollekció 1

Nyomtató profiknak

PIXMA Pro – Digitális képek nyomtatása profiknak

A sorozat két új A3+ professzionális minőségű tintasugaras nyomtatóval mutatkozik be, amelyeket a tükörreflexes fényképezőgépeket használók és művészek részére szántak. A két PIXMA Pro modell választási lehetőséget nyújt a profi fotósok számára: a PIXMA Pro9500, 10 különböző színű, pigment alapú tintát használ, különlegesen hosszú élettartammal, míg a PIXMA Pro9000 nyomtató 8-féle színű tintát használ.

PIXMA sorozat – Nyomtatás otthon és kis irodákban

Négy új modell jelenik meg ebben a szegmensben – két A3+ tintasugaras és két multifunkciós gép – amelyek teljes körű üzleti felhasználást és fotólabor-minőségű nyomtatást biztosítanak. Egy új vezeték nélküli multifunkciós készülék is megjelenik, a PIXMA MP800R, amely megoldást kínál a vezeték nélküli eszközök iránti növekvő keresletre.


Canon tavaszi digitális kollekció 2

Hi-End tükörreflexes

Profi tükörreflexes

A 8,2 megapixeles, másodpercenként 5 kép rögzítésére alkalmas EOS 30D átveszi a népszerű EOS 20D helyét a digitális tükörreflexes fényképezőgépek egyre élénkebb nyugat-európai piacán. A 2004-2005 években a Digital EOS eladások megkétszereződtek. az EF-S 17-55 mm f/2.8 IS USM és az EF 85mm f/1.2L II USM objektíveket közvetlenül a 30 milliomodik cserélhető EF objektív legyártásának megünneplése után hozzák forgalomba.


Canon tavaszi digitális kollekció 3

Topmodell amatõröknek

Digitális kompakt

A Canon továbbra is piacvezető Európában a digitális fényképezőgépek piacán, ahol a Digital IXUS 40 tartja az európai legkeresettebb modell címet. Most három új Digital IXUS gép jelenik meg, többek között a Digital IXUS 800 IS, amely a gyakorlott fotósok igényeit hivatott kielégíteni. Öt új modellel bővül a PowerShot A-sorozat, egyikük a 6.0 megapixeles PowerShot A700, amely új teljesítményszintet állít be az A-sorozaton belül. A PowerShot S3 IS foglalja majd el a tavaly igen népszerű PowerShot S2 IS helyét, mint a Canon új, 12-szeres zoommal és képstabilizátorral rendelkező kompakt gépe.


Canon tavaszi digitális kollekció 4

Kicsi és kézbe símuló DV kamera

Videokamerák – erősödő fotófunkciók

8 új videokamera erősíti a Canon pozícióit ezen a piacon. Mivel a DVD kamerák szegmense 200 százalékkal nő, a Canon két új modellt is kibocsátott, amelyek mindegyike képes nagy felbontású, 16:9 formátumú, széles képformátumú filmeket rögzíteni közvetlenül DVD-re. Az egyik a bevezető DC100, a másik pedig Európa egyik legnagyobb teljesítményű videokamerája, a már piacon lévő DC40-es. A legújabb kamera már 4 megapixeles állóképek készítésére is alkalmas, így egyre inkább kielégíti azok elvárásait, akik fotózni és videózni is szeretnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik