Élet-Stílus

Hét nap, és nyit a Zöld Pardon

A Zöld Pardon honlapjának visszaszámlálóján a napok száma már csak 7, ennyi nap van tehát még hátra a sokak által várt nyitó buliig. A „leghosszabb nyári fesztivál” április 20-i nyitánya egyet jelent a nyár közeledtével, hiába a még sokszor borongós idő, nincs már messze a fesztiválok évszaka.

A Petőfi híd lábánál elterülő zöld terület fonott székeivel, világító mécseseivel, a messziről hallható zenéjével a főváros egyik legnépszerűbb kiülős szórakozóhelye. A Zöld Pardon színpadán ugyanis a tavaszi nyitástól az őszi zárásig felvonul a hazai zenei élet színe-java, nem véletlenül hirdeti a hely magát a leghosszabb nyári fesztiválként. Szabadtéri szórakozást kínál, nagy színpaddal és nézőtérrel, pultokkal és számos asztallal, nyitástól hajnalig tartó bulikkal és olyan nyári fesztiválokra emlékeztető atmoszférával, hogy a látogató pillanatok alatt elfeledkezik arról, hogy valójában a város közepén van.

A tavaszi program a Hooligans csütörtöki fellépésével kezdődik, de a szervezők jó szokásukhoz híven ezután csaknem mindennap koncertekkel örvendeztetik meg a közönséget, 21-én fellép az Anima Sound System, 22-én Jamie Winchester és Hrutka Róbert, 23-án a Zanzibár, 24-én pedig a Bikini.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik