Élet-Stílus

Veterán gépcsodák a Pecsában

Április 1-től oldtimer kiállítást rendeznek a Petőfi Csarnokban. A legértékesebb autók között látható lesz egy 1928-as Bugatti sportkocsi, egy 109 éves Panhard&Levasssor és egy pompás Rolls-Royce is.

1500 négyzetméteres veterán autó kiállítás nyílik Budapesten. A Petőfi Csarnokban április 1. és 8. között lesznek láthatók a különleges oldtimerek, amelyek mindegyike a második világháború előtt készült. A szervezők legendás időket idéznek meg a patinás automobilok kiállításával, azt a hőskort, amikor még a szépség és a teljesítmény volt a legfontosabb és pazar alkotások születtek számtalan a karosszéria tervező cégnél.

Egyetlen csúcspontot nem tudnánk kiemelni a számos autócsoda közül, de az egyik legnagyobb szám a nyolchengeres, 1928-as Bugatti sportautó. Mindenképp érdemes megnézni a Rolls-Royce Phantom II-t 1929-ből és az 1897-ben gyártott Panhard&Levassort is.

Kedvezményes belépő

Gyermekeknek és nyugdíjasoknak 600 forintba kerül a belépő, 6 éves korig a gyerekek ingyen látogathatják a kiállítást. A diákjegy ára 1000, a felnőtt belépőjegyé 2000 Ft. A felnőtt belépődíj 500 forinttal kevesebbe kerül azoknak, akik az innen letölthető lappal érkeznek a pénztárhoz. A kiállítás hétköznap 11 és 19 óra között tart nyitva, 1-én és 2-án 10-től 18 óráig látogatható. A zárónapon, 8-án a veterán autók 10 és 17 között lesznek láthatók.
További részletekről itt olvashat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik