Élet-Stílus

Afrikai és ázsiai országok az Utazás kiállításon

Közel 50 ország 930 kiállítója várja látogatóit a 29. Utazás és a 14. Karát kiállításon március 17. és 19. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. Az idei év díszvendége Horvátország és a közép-magyarországi régió.

Akik külföldre szeretnének utazni, az „A” pavilont keressék fel, akik belföldön szeretnének kikapcsolódni, illetve a lovas turisztikai lehetőségek iránt érdeklődnek, a B és a D pavilonban nézzenek körül. Az ízletes bemutatókat, az „Utazás – Gasztrorandevú” programsorozatát, a C pavilonban találják a látogatók. A csodálatos ékszerek közül pedig az „F” pavilonban lehet válogatni.

Az „A” pavilonban hazánkkal együtt összesen negyvenkilenc állam kiállítói kínálnak vonzó úti célt. Az idei év igazi különlegessége az egzotikus Afrikából érkező Angola, Gabon, Madagaszkár, Namíbia, Uganda és Zimbabwe bemutatkozása. Az ázsiai országok közül először állít ki Taiwan és az Ománi Szultánság. Szintén első ízben van jelen önálló résztvevőként a felkelő nap országa Japán, illetve a tőlünk legtávolabbra eső nyugat-európai állam, Nagy-Britannia.

A belföldi kiállítók is bőséges programmal érkeztek az idei kiállításra. A kilenc hazai régió, a turisztikai hivatalok és egyéni kiállítók, turisztikai szervezetek az ország szinte minden pontjára tudnak üdülési lehetőséget ajánlani. A résztvevők különböző attrakciókkal, magyaros vendégszeretettel fogadják az érdeklődőket, hangulatos műsorokkal, kóstolókkal kedveskednek látogatóiknak.

Az Utazás és a Karát kiállítás első napja (március 16.) szakmai nap, a további napok (március 17–19.) pedig a nagyközönség számára is nyitottak. A két kiállítás közös belépőjeggyel látogatható. Idén először az utazási csekkek is felhasználhatók belépőjegy vásárlására.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik