Élet-Stílus

Nem kér Budapest a RENT „B verziójából”

Mégsem az eredeti Broadway-produkciót küldték volna Magyarországra a producerek, ezért a tavaszi fesztivál visszamondta a meghívást - szakmai hitele védelmében.

Elmarad március 30. és április 2. között a várva várt RENT című Broadway-musical előadásai a Thália Színházban. A jegyek április 10-ig visszaválthatók a Budapesti Fesztiválközpont Kht. közönségszolgálatánál, illetve a tervezett előadások napjain a Thália Színház pénztárában este 18 órától, hétvégén délután 14 órától.

A produkció végső technikai egyeztetése során kiderült, hogy a RENT turnéjogaival rendelkező amerikai producerek március első napjaiban, a musical ázsiai turnéja után úgy döntöttek, hogy a további külföldi előadásokra – így Budapestre is – más rendezővel és koreográfussal a Broadway-n nagy sikerrel futó előadástól eltérő, új produkciót készítenek. A Budapesti Tavaszi Fesztivál azonban az eredeti Broadway-előadás budapesti vendégjátékát hirdette meg és az új produkciót nincs is lehetősége a magyarországi bemutató előtt megtekinteni, ezért a menedzsment úgy döntött, hogy a vendégjátékot nagy sajnálatára, de szakmai hitelének megőrzése érdekében lemondja, kérve a musicalszerető közönség megértését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik