Élet-Stílus

Újabb szponzorral kezd a McLaren

A tavaly távozott West főszponzori helyét a 2007-es idényben a Vodafone veszi át a McLarennél. Azért, hogy addig se maradjon szponzor nélkül a csapat, szerződést kötöttek az Emirates légitársasággal.

Alig három nappal a szezonnyitó előtt a McLaren Mercedes bemutatta legújabb szponzorát a az Arab Emirátusok légitársaságát. A Bahreini Nagydíjon már a Fly Emirates felirattal ellátott karosszériával gördülnek a pályára a csapat új versenyautói.

A berlini Hotel Schweizerhofban tartott sajtótájékoztatón ugyan nem hangzottak el konkrét összegek, de becslések szerint 20-25 millió dollárt fizethet a légitársaság a wokingi csapatnak. Az egyezséget a McLaren vezetője Ron Dennis és a repülős cég elnök-vezérigazgatója Ahmed bin Saeed Al-Maktoum sejk jelentette be az újságíróknak.

2006-ra a Dubai székhelyű cég lógói foglalják el a 2007-ben érkező új főszponzor a Vodafone számára fenntartott reklámhelyeket. Az autó karosszériája mellett a Fly Emirates feliratok a versenyzők overalljára és a szerelők ruháira is felkerül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik