Élet-Stílus

Hol vagy már Győzike?

A heti televíziós nézettségi listát most már hetek óta a TV2 táskanyitogatásáról elhíresült vetélkedőműsora vezeti. A dobogó második helyét szintén TV2 produkció foglalja el, Vágó István ezúttal bronzérmet hoz az RTL-nek.

Egyelőre nem tört az élre az RTL szuperprodukciója, az újraindított Győzike show, de talán ez húzhatja ki a hetek óta tartó mélyrepüléséből a csatornát. A Romantic zenekar frontembere és családja mindennapjait bemutató műsor korábban abszolút verhetetlen volt a nézettségi versenyben, még akkor is, ha alig akadt élő ember, aki bevallottan nézi. Várhatóan a következő hetekben újra dobogóra küzdi magát.

A listát 2,2 milliós nézettséggel vezeti az Áll az alku! című vetélkedő, százezer nézővel követi a vasárnapi Napló, a TV2 közéleti háttérműsora. Az RTL legnépszerűbb műsora a Legyen Ön is milliomos alig több mint kétmillió nézőt kötött le a tévék előtt. Egyelőre csalódásnak tűnik a TV2 korábban nagy népszerűségnek örvendő tehetségkutató műsora, a Megasztár is, noha már a döntők kezdődtek, 1,4 milliós nézettségével a 22. helyre került. A másik nagy vesztes a Barátok közt, amely általában a lista előkelő helyein szokott szerepelni. A Berényi család múlt héten mindössze a hetedik lett.

Közszolgálati televíziós műsor nincs az első harminc legnézettebb produkció között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik