Élet-Stílus

Rendőrségi vizsgálat George Michael ellen

A neves popsztárra gépkocsijában találtak rá eszméletlen állapotban, a járműben komoly mennyiségű kábítószer volt. A sztár ellen vizsgálat indult, George Michael maximum két év börtönbüntetést kaphat.

Vasárnap hajnalban a londoni Hyde Park Corner környékén egy gyalogos lett figyelmes az autója kormányára borult George Michaelre. A helyszínre érkezett rendőrök két csomagot találtak nála. Feltételezések szerint az egyik marihuánát, a másik GHB-t, azaz folyékony ecstasyt tartalmazhatott. A sztár ellen vizsgálat indul. George Michael hétfőn kiadott közleményében elismerte, hogy úgynevezett C kategóriás drogot fogyasztott. „A saját hülye hibám volt” – vallotta be a sztár.

Egyes elemzők szerint mentségére szolgál, hogy nem vezetett ittasan és letartóztatásakor már nem állt kábítószeres befolyásoltság alatt. Michaelt feltételesen szabadlábra helyezték, és márciusban hallgatják ki újra. A lefoglalt csomagokat a rendőrök laborba küldték. Amennyiben azok tartalma tiltott szernek bizonyul, a büntetlen előéletű énekes várhatóan rendőri figyelmeztetésben részesül. Marihuána birtoklásáért egyébként maximum kétévi elzárás szabható ki Nagy-Britanniában.

George Michael nemrégiben bevallotta, hogy szokott élni könnyű kábítószerekkel. A zenészt 1998-ban Beverly Hillsben egy nyilvános illemhelyen szeméremsértés miatt letartóztatták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik