Élet-Stílus

Divattervező álmodta meg az LG zenetelefont

Az LG Mobile ezúttal Roberto Cavalli divattervező által szignált különleges szériát kínál a hamarosan egymilliós eladott darabszámot elérő ‘LG-U880’-as készülékéből.

Az LG Electronics (LG), limitált példányszámú szériát dobott piacra kedvelt 3G zenetelefonjából, az LG-U880-asból, mellyel a prémium kategóriás mobilpiacot vette célba.

Az LG-U880 egy szuper-vékony 3G zenetelefon, amelyet több szaklap is elismerésekkel tüntetett ki. A tavaly novemberben forgalomba hozott készülék hamarosan az LG negyedik milliós darabszámban elkelt modellje lesz, és az újonnan piacra dobott Cavalli széria várhatóan tovább növeli az eladásokat.

Az LG-U880 Special Edition tervezője Roberto Cavalli, a világhírű olasz származású divattervező. A széria 7 országban egyidejűleg került a boltokba, köztük az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Ausztriában, Hong Kong-ban és Ausztráliában. Az LG december elején forgalomba hozott egy, Cavalli által tervezett limitált szériát U8360-as készülékéből, melyből mindössze 999 darabot kínáltak Olaszországban 999 eurós áron, és amely óriási sikernek bizonyult.

Az LG-U880 mindössze 18.2 mm vastag, és kifinomult multimédiás alkalmazásokkal van ellátva, hogy a divatdiktátorok kedvében járjon. Jelentős tárkapacitásának köszönhetően több mint 20 MP3 dalt is tárolhatunk benne. A készülék ezen kívül 1.3 megapixeles kamerát, videó telefon funkciót, T-Flash külső memóriát és Bluetooth-ot is támogat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik