Élet-Stílus

Új telefonnal készül a Samsung a foci VB-re

A Samsung Európában is bemutatja első T-DMB (Terrestial (földi) Digital Multimedia Broadcasting) kompatibilis telefonját, mely a 2006-os labdarúgó világbajnokságra készült.

Az SGH-P900 igazán egyedi darabnak készült, olyan multimédiás alkalmazásokkal, mint a TV és rádió csatlakozás, a 2 megapixeles kamera, vagy az MP3 lejátszó.

A Samsung tervei szerint 2006 második felében fogja bevezetni az új modellt, a 2006-os labdarúgó világbajnokság előtt, Európában elsőként alkalmazva ezzel az új, T-DMB szolgáltatást.

A beépített televízió használatához ki kell nyitni, és el kell forgatni a 2.2″-os LCD kijelzőt vízszintes pozícióba. A 262 144 színű belső QVGA (240×320 pixel) felbontású képernyőn foghatjuk a televízió által sugárzott képeket. A kijelző 30 képet tud mutatni másodpercenként.

Az SGH-P900 mérete mindössze 92x49x26 mm. A beépített USB portnak és a Bluetooth funkciónak köszönhetően vezeték nélkül csatlakoztatható számítógéphez. A készülék rendelkezik TV-kimenettel, online böngészővel, PIM és egyéb office funkciókkal. Az új modell természetesen az összes klasszikus készüléktulajdonsággal rendelkezik.

A telefon 128 MB beépített memóriával rendelkezik, ami tetszőlegesen bővíthető microSD kártyával, melyre nem csupán játékoknak jut hely. Különösen szeretni fogják a futball őrültek ezt a telefont, hiszen ki tudják nyomtatni kedvenc góljukat, vagy videón ismét megnézhetik a meccsek összefoglalóit, akár a mérkőzések befejezése után is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik