Élet-Stílus

Megújult az iWork és az iLife szoftvercsomag

A Macworld Expo szakkiállításon bemutatták a továbbfejlesztett iWork ’06 és iLife ’06 programcsomagokat, amelyeket az Apple az otthoni felhasználóknak és a profiknak egyaránt ajánl.

A Macintosh szoftverkínálatának két zászlóshajója, az irodai munkavégzés, illetve az otthoni felhasználás területén számos újdonsággal szolgálja a felhasználói igényeket.

iWork – a megújult iroda

Az irodai programcsomag új szolgáltatásai között képszerkesztő eszközök, új táblázatkezelő funkció és látványos 3D grafikonok is találhatók

Az iWork ’06 számtalan ipari szabványnak számító állomány-formátumot képes kezelni, köztük a Microsoft PowerPoint és Adobe Acrobat PDF állományokat, QuickTime és Macromedia Flash animációkat, klipeket, iLife anyagokat, valamint hagyományos HTML, RTF, AppleWorks és Microsoft Word dokumentumokat.

iLife – célkeresztben a digitális életstílus

A frissített digitális életstílus csomag az iPhoto, iMovie HD, iDVD és GarageBand szoftverek legújabb változatait; valamint a teljesen új iWeb webszerkesztő programot is tartalmazza.

Az iLife ’06 tartalmazza a lényegesen felgyorsított iPhoto 6 programot, új fényképalbum-, naptár- és üdvözlőkártya-stílusokkal, valamint a teljesen új Photocasting szolgáltatással; az iMovie HD 6 szoftvert, melyet új mozgó sablonokkal bővítettek; az iDVD program legújabb, 6.0 verzióját; továbbá az új GarageBand 3 programot, mely már professzionális minőségű Podcast adások szerkesztésére is alkalmas. Ezeken túl, az iLife ’06 csomagban debütál az Apple új, saját webszerkesztő szoftvere, az iWeb, ami egyszerűvé teszi fényképes webhelyek, blogok és Podcast adások szerkesztését és publikálását a Mac szolgáltatással szorosan együttműködve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik