Élet-Stílus

iPod – a divatdiktátor

Az iPod életstílusra gyakorolt egyértelmű hatását bizonyítja az, hogy a közkedvelt készülék manapság innovatív megoldásokra sarkallja a legnagyobb divatcégeket is.

A Levi Strauss a világ egyik leghíresebb farmergyártója, olyan nadrágokat tervezett, amelybe egy integrált iPod-távirányító is helyet kapott. A készülék elrejtésére pedig a speciális iPod tok szolgál a zenerajongók legnagyobb örömére.

A divatos iPod helyét egy különleges oldalzsebben képzelik el a designerek, mivel a farzsebbe rejtett zenelejátszók komoly sérülésveszélynek lennének kitéve. A vezérlő az órazsebben helyezkedik el.

Egy másik megoldást talált a ProductM tervezőcsapata, akik iPod Nano öve egyszerűbb és talán praktikusabb is, mint a különböző bugyorokkal borított Levis nadrágok.

A szokatlan iPod elhelyezési megoldások egész sorát leplezte le még decemberben az a hazai pályázat, amely keretében számos érdekes és innovatív tartót, tokot tervezhettek tehetséges rajongók, tulajdonosok, iparművészek. A tervek sokszínűségét jól demonstrálja az is, hogy a pályázat érdekes darabjait a hazai Apple képviselet egy kis kiállítás keretében be is mutatta a érdeklődő iPod tulajdonosok számára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik