Élet-Stílus

Mégis jön Liza Minnelli

Liza Minnelli, minden idők egyik legnagyobb dívája, április 10-én a Budapest Sportarénában lép fel. Helyrehoznák a tavalyi szégyenteljes esetet, amikor Bonnie Tyler lépett fel Minelli helyett.

Az amerikai énekesnő és színésznő azzal a műsorral mutatkozik be a magyar közönség előtt, amellyel Nyugat-Európa nagyvárosaiban – tájékoztatta az MTI-t a koncert szervezője, a Multimédia Concerts.

A cég ügyvezetője, Hegedűs László a Népszabadságnak elmondta, hogy Liza Minnelli valódi ügynöke, Mustafa Metin kereste meg őket azzal, hogy helyre kellene hozni a tavalyelőtti szégyenteljes esetet. A 2004 nyarára hirdetett budapesti Minnelli-koncert ugyanis elmaradt, helyette Bonnie Tyler lépett fel. Akik viszont erre nem voltak kíváncsiak, azoknak jegyük visszaváltását ígérte az akkori szervező cég. A kárpótlásra várók többsége azonban mai napig egy fillért sem látott viszont az akár többtízezres belépők árából.

Hegedűs László elmondta, hogy az amerikai művésznő európai turnéja keretében lép fel Budapesten, az ügynöke és ügyvéde garantálja, hogy ez esetben mindenképpen megtartják a koncertet. Bár az ügyvezető sosem nyilatkozik a művészek gázsijáról, most elárulta, hogy a sajtóban két évvel ezelőtt megjelent összegnél nagyságrenddel kevesebbért, “kultúrált honoráriumért” vállalta el a magyarországi szereplést. Ennek megfelelően a jegyárak is barátibbak lesznek: 8900 és 16900 forint között vásárolhatók meg holnaptól – kizárólag ülőhelyekre.

Liza Minnelli előadása 2 részből áll, 14 tagú zenekara kíséri. Az első részben a legnagyobb musicalslágereket adja elő, a második részt pedig saját leghíresebb dalaiból állította össze.

Liza Minnellinek Judy Garland és Vincent Minnelli lányaként eleve jó esélye volt a hírnévre. Már háromévesen benne volt a showbizniszben – anyjával játszott – és 16 esztendősen kezdte meghódítani a Broadway-t. Tizenkilenc éves korában tüntették ki Tony díjjal. Legnagyobb sikere Magyarországon a Kabaré című film, de ez csak egy a nevezetes mérföldkövek közül, amelyek karrierjének útját szegélyezik. Oscar-díjas, s kapott Golden Globe-ot és Emmy-díjat is.

Az áprilisi koncertre a jegyeket január 5-én reggel 10 órától a Budapest Sportaréna jegypénztárában, illetve országszerte a Ticketpro hálózatában lehet megvásárolni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik