Élet-Stílus

Nem jön a Rolling Stones

A következő hónapokban jön a Simply Red, a Deep Purple, Sinead O'Connor, a Depeche Mode Magyarországra, de a nemrég megjelent információkkal ellentétben a Rolling Stones nem lesz köztük – árulta el Hegedűs László, a Multimedia Concerts vezetője.

A koncertszervezés hazai tekintélyének számító Hegedűs elmondta a Népszabadságnak, hogy manapság nem könnyű eldönteni, kit hozzanak el, hiszen nem elég, ha népszerű, olyan előadó kell, akinek a koncertjéért az emberek fizetni is hajlandók.

Több előadót egyszerűen nem tudnak elhozni. Prince például már vagy húsz éve különböző indokokkal utasítja vissza a felkérést. Madonna menedzsmentje szerint viszont Magyarországon nem eléggé fogynak az előadó lemezei, hogy eljöjjön Budapestre. A Rolling Stones pedig annyira drága lett volna, hogy a többi koncerttől vont volna el forrásokat és a jegyárakat 26-50 000 forintkörül alakultak volna.

A következő hónapokban azonban már biztos, hogy itt lesz a Simply Red, a Deep Purple, Sinead O’Connor, a Depeche Mode, jövő nyáron pedig Robbie Williams is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik