Élet-Stílus

INTRO: összművészeti fesztivál Budapesten

Több helyszínen - az A38 hajón, a Millenáris Parkban a Trafóban és a Műcsarnokban először rendezik meg december 1-9 között az INTRO Fesztivált.

Modern összművészeti összefogásról van szó, nemzetközi zenei és színházi csemegék, médiaművészeti kiállítások, világhírű előadók vesznek részt a programokban. Az eseménysorozat fő szervezője a Millenáris Kht, első számú helyszíne a Millenáris Park lesz. A fesztiválhoz az A38 Állóhajó koncertekkel, a fesztivál kezdetekor a Trafó színházi előadásokkal, záró hétvégéjén pedig a Műcsarnok kiállításokkal és koncertekkel kapcsolódik.

A Millenáris Parkban, a Fogadóban és a Teátrumban hétköznap kora délutántól késő estig, hétvégén 10 órától folyamatosan lesznek programok. Az A38 Hajón minden nap 20 órától késő éjszakáig, a Műcsarnokban pedig december 6-án, 7-én és 8-án kora délutántól késő estig, a Trafóban december 2-án és 3-án 20 órától késő éjszakáig lesznek programok élvezheti a műsort a közönség.

Az INTRO Fesztivál programjairól az ismert programmagazinok adnak részletes tájékoztatást, az Exit különszámmal jelentkezik, programfüzet jelent meg, és érdemes böngészni az intézmények honlapjain is. A koncertek közül mindenképpen érdemes kiemelni a Balanescu-Muzsikás és a Free Style Chamber Orchestra, Count Basic, az Oi Va Voi, az Anima Sound System valamint a francia Löbe Radiant dub System a Radio Tarifa és a kubai Pedro Luis Ferrer koncertjét. Nagy érdeklődésre tarthat számot a brit Mad Professor, a Folkestra zenekar, a világhírű lengyel jazzszaxofonos, Zbigniew Namyslowski fel, a Kampec Dolores és Grencsó István szereplése.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik