Élet-Stílus

Olcsóbb mobilinternet tarifák a T-Mobile-nál

A T-Mobile a változó igényekhez, a gyorsabb adatátvitel lehetőségeihez igazodva október 1-től kedvezőbb díjazású új internet csomagokat kínál ügyfeleinek.

A gyorsabb adatátvitelnek (EDGE, 3G), az internetezést biztosító hordozható eszközöknek, az egyre fejlettebb mobiltelefonoknak és a változó felhasználói szokásoknak köszönhetően folyamatosan nő a mobilinternetet használók köre.

Október 1-től a GPRS Net Plusz csomag helyett a Net 50 fizethető majd elő, amely azonos, 50 MB benne foglalt adatforgalom mellett fele havidíjért, 1990 forintért vehető igénybe. Az új 9990 forintos havidíjú Net 1000 csomag 1000 MB leforgalmazható adatmennyiséggel a T-Mobile nagy adatforgalomra kialakított konstrukciója.

Minden új mobilinternet csomagban a benne foglalt adatmennyiség egész nap felhasználható és ezt túllépve a forgalmi díj egységesen 1 forint lesz 10 kbyte-onként. A Net 50 esetén pl. az eddigi csúcsidős 6,25, a csúcsidőn kívüli 2,50 és az éjszakai 0,30 forint helyett fizetendő 1 forint napközben több mint 80 százalékos díjcsökkenést jelent. A Net 50, Net 300 és Net 1000 internetcsomagok a hangszolgáltatás mellett vagy egy SIM kártyához rendelve önállóan egyaránt igénybe vehetők.

A régi internetcsomagokat (GPRS Net, GPRS Net Plusz, GPRS Domino Net, GPRS Domino Net Plusz) azok használói változatlan feltételekkel vehetik igénybe a továbbiakban is, de október 1-től ezek újonnan már nem igényelhetők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik